Omdömen om tejpkursen

*Grundkurs kinesiologitejpning, Sundsvall 2022 
Tack för en otroligt bra kurs. Här tejpas det för glatta livet. Både nackar, ryggar samt på de som jag gett både massage och tejpning och de är supernöjda, och så experimenterar jag lite dränage, på mig själv.
/Christina, Sundsvall

*Grundkurs kinesiologitejpning, Sundsvall 2022 
Deltagarna var en bra sammanställning och det fungerade mycket bra. Innehållet och materialet var mycket bra och lätt att följa, kursledaren var kunnig och kunde förklara hur och varför man skulle göra tejpningen på ett visst sätt. Kursen var bra så mina förväntningar uppfylldes fullt ut. Har tränat på det jag har lärt mig.
/Kaarina Nilsson, Sundsvall

*Grundkurs i kinesiologitejpning, Östersund, 2022
Ett stort tack Krister för en riktigt bra kursdag! Välorganiserat och perfekt varvat med teori och praktiska övningar. Ett härligt gäng med en underhållande lärare, det kunde inte bli bättre! Att jag ska gå nästa kurs är då ett som är säkert. Rekommenderas varmt!
/Maria Ericsson, Östersund

*Grundkurs i kinesiologitejpning, Luleå 23, 2021.
Den som höll i kursen var Krister Paglert. Den här kursen var bara en dag och den var precis lika bra och intressant lärorik som klassisk massage fast bara lite för kort, den kunde vara längre bara för att det var så roligt. Nu fick man lära sig tejpa olika besvär som man kan drabbas av som ex en stukning, ont i en axel eller ryggen. Hur man sätter dit tejpen på rätt sätt och vilka egenskaper tejpen har och även forskning och historien bakom kinesiologitejpning. Alla nya personer man fick träffa var roligt att lära känna, det var trevligt att få nya bekantskaper.
/Anneli Nyrén, Boden

*Grundkurs i kinesiologitejpning, Örnsköldsvik 2020
Jag gick kursen i Ö-vik och är utbildad spa terapeut med massage, men detta gav ändå några fler tekniker som jag nu använder. Tejpningen är kanon, bara så synd att inte fler insett det. Vill gå fortsättningskursen vid tillfälle.
/Anki Lassander, Umeå

*Grundkurs kinesiologitejpning, Östersund
Engagerad och kunnig kursledare som med lugn, humor och skicklighet förmedlar kunskaper om både teori och praktik. En kursledare som besitter mycket goda kunskaper och lång erfarenhet som han delar med sig av.
/Anneli O, Svenstavik