Omdömen om tejpkursen

*Grundkurs kinesiologitejpning, Luleå
Jag blev inspirerad och tyckte det var spännande att få lära sig denna teknik . Du gjorde det levande och fick det att kännas enkelt. Kompendiet är lättförståeligt och ett stöd nu när träningen kommer igång. 
Jag passade på att tejpa ett artrosknä som var vätskefylld och kvinnan blev lyrisk. Hon kände sådan skillnad bara efter 15 min. Och var smärtfri hela veckan som hon hade på tejpen. Hon hade tänkt att boka en tid för kortisonspruta men tänkt om då hon kände så bra hon blev av denna tejp.
Magiskt om du frågar mig.
/Taiina Mikalsen, Arjeplog

*Grundkurs kinesiologitejpning, Luleå
Tack för en bra kurs!
Jag tyckte det var en väldigt bra kurs och Krister var väldigt bra som kursledare. Man kände verkligen hur han brinner för att föra sin kunskap vidare och få oss som går kursen att känna hur ”enkelt” men samtidigt så effektivt tejpningen är. Trots att det var en lång dag med mycket ny kunskap gjorde hans glada inställning till att dagen gick väldigt fort. 
Så återigen tack för en bra kurs och för all den nya kunskap den bar med sig!
/Anton Dahlgren, Luleå

*Grundkurs kinesiologitejpning, Sundsvall 
Tack för en otroligt bra kurs. Här tejpas det för glatta livet. Både nackar, ryggar samt på de som jag gett både massage och tejpning och de är supernöjda, och så experimenterar jag lite dränage, på mig själv.
/Christina, Sundsvall

*Grundkurs kinesiologitejpning, Sundsvall
Deltagarna var en bra sammanställning och det fungerade mycket bra. Innehållet och materialet var mycket bra och lätt att följa, kursledaren var kunnig och kunde förklara hur och varför man skulle göra tejpningen på ett visst sätt. Kursen var bra så mina förväntningar uppfylldes fullt ut. Har tränat på det jag har lärt mig.
/Kaarina Nilsson, Sundsvall

*Grundkurs i kinesiologitejpning, Östersund,
Ett stort tack Krister för en riktigt bra kursdag! Välorganiserat och perfekt varvat med teori och praktiska övningar. Ett härligt gäng med en underhållande lärare, det kunde inte bli bättre! Att jag ska gå nästa kurs är då ett som är säkert. Rekommenderas varmt!
/Maria Ericsson, Östersund

*Grundkurs i kinesiologitejpning, Luleå
Den som höll i kursen var Krister Paglert. Den här kursen var bara en dag och den var precis lika bra och intressant lärorik som klassisk massage fast bara lite för kort, den kunde vara längre bara för att det var så roligt. Nu fick man lära sig tejpa olika besvär som man kan drabbas av som ex en stukning, ont i en axel eller ryggen. Hur man sätter dit tejpen på rätt sätt och vilka egenskaper tejpen har och även forskning och historien bakom kinesiologitejpning. Alla nya personer man fick träffa var roligt att lära känna, det var trevligt att få nya bekantskaper.
/Anneli Nyrén, Boden

*Grundkurs i kinesiologitejpning, Örnsköldsvik
Jag gick kursen i Ö-vik och är utbildad spa terapeut med massage, men detta gav ändå några fler tekniker som jag nu använder. Tejpningen är kanon, bara så synd att inte fler insett det. Vill gå fortsättningskursen vid tillfälle.
/Anki Lassander, Umeå

*Grundkurs kinesiologitejpning, Östersund
Engagerad och kunnig kursledare som med lugn, humor och skicklighet förmedlar kunskaper om både teori och praktik. En kursledare som besitter mycket goda kunskaper och lång erfarenhet som han delar med sig av.
/Anneli O, Svenstavik