Omdömen om massagekursen

*Grundkurs klassisk massage, Umeå
Bra grupp med blandat killar och tjejer. Suverän kursledare och kurspriset skulle kunna höjas med tanke på vad man får ut av kursen. Hoppas fördjupningskursen kommer inom kort!
/Amanda Blomqvist Furrer, Strömsund

*Grundkurs klassisk massage, Umeå
Med den ok kostnaden blir den tillgänglig för många och kursbeskrivning talar tydligt om vad som ingår i kursen. Gruppen var fantastisk och gjorde att utbildningen att blev vad den blev. Kursen var ännu bättre än förväntat med en engagerad och kunnig kursledare som med glimten i ögat lotsade oss genom alla olika moment. Jag önskar en fortsättningskurs inom kort! Upplägget och informationen i kurskompendiet var väldigt bra!
/Mari Tarander Jakobsson, Junsele

*Grundkurs klassisk massage, Umeå
Kursavgiften kunde vara högre med tanke på vad som lärs ut. Gruppen kändes jättetrevlig och riktigt bra. Absolut proffsig utlärning som motsvarar mina förväntningar i överkant.
/Mattias Frank, Norsjö

*Grundkurs klassisk massage, Luleå
Mycket bra, brett och stort innehåll. Vi har hunnit md både teori och att praktiskt öva på varandra, olika som vi är. Ett superbra innehåll jag kommer bära med mig i mitt fortsatta liv med massage. Tack Krister för fantastiskt innehållsrika dagar av nya utmaningar i massage och teknik.
/Pia Marie Westberg, Boden

*Grundkurs klassisk massage, Luleå
Bra information innan kursen om t.ex. vägbeskrivning och parkeringar. Jag tycker det är helt ok att höja kostnaden på denna kurs med tanke på det proffsiga framförandet och innehållet under dessa dagar. Allt motsvarar mina förväntningar flera gånger om och jag hade aldrig kunnat föreställa att dessa dagar skulle bli som de blev. Guldstjärna för både kurskompendiet och kursledaren.
/N.N, Luleå

*Grundkurs klassisk massage, Luleå
En härlig grupp med blandade åldrar och olika erfarenhet. Bra kursinnehåll med mycket praktik. Bra kursledare som var tydlig och naturligt lättsam. Väldigt bra kurs till ett bra pris. Bra övrig information om bänkar, massageolja, start av eventuellt företag mm
/AL Pajala

*Grundkurs klassisk massage, Luleå
Informationen innan kursen var bra. Gruppen var bra med aktiva deltagare. Avslappnad stämning genom hela kursen. Innehållet var mycket omfattande, roligt med många praktiska övningar. Kursen var mycket över förväntningarna och kursledaren Krister var superkunnig och engagerad. Kursen kommer kommer man garanterat till godo och minnas resten av livet. Önskar fortsättningskurs i Luleå. =)
/Tanja Ali-Marttila, Luleå

*Grundkurs klassisk massage, Sundsvall
Engagerad och kunnig kursledare som med lugn, humor och skicklighet förmedlar kunskaper om både teori och praktik. En kursledare som besitter mycket goda kunskaper och lång erfarenhet som han delar med sig av.
/Anneli O, Svenstavik

*Grundkurs klassisk massage, Östersund
Helheten i massagekursen var mycket bra. Bra gruppsammansättning, bra könsfördelning, bra tempo och mycket bra innehåll med kompendium och allt. Jag masserar nära och kära och önskar att jag kunde massera mig själv.
/Anita Forssell, Östersund

*Grundkurs i klassisk massage, Östersund
Krister Paglert från Alternativ Praktiken höll i kursen som varade över en helg. Innehållet omfattade bl.a massagens grundgrepp hur man masserar rygg axlar nacke helt enkelt från topp till tå. Även vad man ska tänka på när man ska masserat tog han upp och mycket mer. Den här helgen var det roligaste och lärorikaste dagarna jag gjort på länge och jag ångrar absolut inte att jag gick den. Nu var kursen precis under corona tiden men planeringen att det skulle vara riskfritt och enligt de normer som utgivet var mycket bra. Krister Paglert var en inspirerande man att lyssna på  och han visade och instruerade tydligt och visade gärna flera gånger om det skulle behövas. Jag skulle göra det igen bara för att var så roligt och jag hoppas att det blir en fortsättning.  Massagen har jag haft stor nytta av mest privat.
/Anneli Nyrén, Boden


*Grund- och fördjupningskurs, Östersund
Jag har gått grundkursen och fortsättningskursen i massage hos Krister Paglert och är otroligt nöjd med kurserna. Proffsigt, trevligt och mycket prisvärt. Med kunskaperna efter kursen har jag gett familjemedlemmar och kompisar massage och med lite träning på dem har jag sedan erbjudit kunder avslappningsmassage och har tagit i det i min verksamhet inom mitt jakt och hälsoföretag Joy Event. 
/Evelina Åslund Bäck, Östersund