Omdömen om massagekursen

*Grundkurs klassisk massage mars 2022, Sundsvall
Engagerad och kunnig kursledare som med lugn, humor och skicklighet förmedlar kunskaper om både teori och praktik. En kursledare som besitter mycket goda kunskaper och lång erfarenhet som han delar med sig av.
/Anneli O, Svenstavik

*Grundkurs klassisk massage, Östersund 2021
Helheten i massagekursen var mycket bra. Bra gruppsammansättning, bra könsfördelning, bra tempo och mycket bra innehåll med kompendium och allt. Jag masserar nära och kära och önskar att jag kunde massera mig själv.
/Anita Forssell, Östersund

*Grundkurs i klassisk massage, Luleå 2020
Krister Paglert från Alternativ Praktiken höll i kursen som varade över en helg. Innehållet omfattade bl.a massagens grundgrepp hur man masserar rygg axlar nacke helt enkelt från topp till tå. Även vad man ska tänka på när man ska masserat tog han upp och mycket mer. Den här helgen var det roligaste och lärorikaste dagarna jag gjort på länge och jag ångrar absolut inte att jag gick den. Nu var kursen precis under corona tiden men planeringen att det skulle vara riskfritt och enligt de normer som utgivet var mycket bra. Krister Paglert var en inspirerande man att lyssna på  och han visade och instruerade tydligt och visade gärna flera gånger om det skulle behövas. Jag skulle göra det igen bara för att var så roligt och jag hoppas att det blir en fortsättning.  Massagen har jag haft stor nytta av mest privat.
/Anneli Nyrén, Boden


*Grund- och fördjupningskurs, Östersund 2014
Jag har gått grundkursen och fortsättningskursen i massage hos Krister Paglert och är otroligt nöjd med kurserna. Proffsigt, trevligt och mycket prisvärt. Med kunskaperna efter kursen har jag gett familjemedlemmar och kompisar massage och med lite träning på dem har jag sedan erbjudit kunder avslappningsmassage och har tagit i det i min verksamhet inom mitt jakt och hälsoföretag Joy Event. 
/Evelina Åslund Bäck, Östersund